Ismerje meg új szolgáltatásunkat az Employee Assistance Programot!

Minden vállalat számára fontos, hogy munkavállalói folyamatosan jó teljesítményt nyújtsanak. A fizikai és lelki értelemben is egészséges munkavállaló a vállalati profit szempontjából meghatározó értékkel bír, aminek támogatását érdemes befektetésnek tekinteni.

A munkavállaló egyéni nehézségei nem csak a hiányzásokon (absenteeism) keresztül hatnak a munkahelyi teljesítményre. A betegen vagy személyes problémákkal terhelten munkában töltött idő (presenteeism) fokozott teljesítménycsökkenéssel jár.
Ennek a költsége a vállalatok számára általában láthatatlan, becslések szerint a hiányzások okozta költségek háromszorosa is lehet.

Mit jelent az EAP SSC?

Az EAP egy támogató program (Employee Assistance Program - EAP), ami segít a munkavállalónak a személyes vagy munkához kapcsolódó problémáinak megoldásában, ezáltal a munkavállaló személyes jóllétére és munkahelyi teljesítményére egyaránt pozitív hatással van.

Az EAP SSC Közép-Kelet Európai régió első integrált EAP szolgáltatója.

A személyes problémák miatti hiányzások számában az EAP bevezetése után 90 nappal 46%-os csökkenés tapasztalható. A munkahelyi jelenlét hatékonysága az EAP bevezetése után 90 nappal 26%-ot javult. (2016 Global Report on EAP)

A program során egy ingyenesen hívható telefonszámot biztosítunk a cég munkatársai számára, amelyet bármikor hívhatnak, ha problémájuk merül fel az alábbi területek bármelyikén: pénzügyi, jogi, pszichológiai.

A szolgáltatás jellemzői:

  • a munkavállaló számára ingyenes
  • azonnali válaszadás – összetett kérdésnél legfeljebb 24 órán belül*
  • 0-24 órás szolgáltatás, ami hívható, hétvégén és ünnepnapokon is
  • anonim és független a munkáltatótól
  • képzett szakemberek ülnek a vonal végén,
  • gyorsan bevezethető, a szerződéskötés után azonnal élő szolgáltatás.

A szolgáltatás értékes juttatást jelent a munkavállaló számára, amivel nem csak pénzt, hanem időt és energiát is spórol. A zöld számot a munkatárs és közvetlen családtagjai is hívhatják (18 év felett).

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, olvassa el mellékelt tájékoztatónkat, illetve keresse bizalommal Sándorfi Judit kolléganőnket a +3620/2 745 745 telefonszámon, vagy a sandorfi.judit@tequa.eu e-mail címen!

 

CsatolmányMéret
eap_ssc.pdf529.96 kB