MS Excel alapok

Aktuális tanfolyamok:

Ha további részletek érdeklik itt jelezheti nekünk

Jelenleg a tanfolyamnak nincs meghirdetett időpontja! Amennyiben érdekli a tanfolyam, kérje kihelyezett képzési ajánlatunkat!

Aktulle Seminare

Hier können Sie weitere Informationen anfordern
Für aktuelle Angebote und verfügbare Rabatte kontaktieren Sie unser Organisationsteam
E-Mail an den Veranstalter

Zur Zeit ist kein Seminar in diesem Thema geplant.

Scheduled Trainings

You can request further details here
For our offers and available discounts contact our training organizers.
E-mail to the Organizers

This training is currently not scheduled.

A tanfolyam rövid leírása: 

A képzés legfőbb célkitűzése az, hogy a hallgatók megtegyék az első lépéseket afelé, hogy a programot készség szinten napi rendszerességgel alkalmazni tudják, tehát megfelelő, erős alapok lefektetése. A képzés elvégzése után a hallgatók tájékozódni fognak tudni az Excel eszközei között. Képesek lesznek egyszerűbb feladatok önálló elvégzésére. Megismerik a képletek használatát, a hivatkozási módokat. A képzés részeként betekintést nyernek az Excel alapvető függvényeinek a használatába. Megtanulják a formázás alapjait, az adatlista-kezelés alapelemeit, képesek lesznek egyszerű kimutatások elkészítésére. Meg tudják jeleníteni az adatokat megfelelő grafikus eszközökkel, diagramokkal. Megtanulják a nyomtatási beállítások kezelését is.

Képzés részletei
Ár: 
295 € + áfa (A tanfolyami díjon felül közvetített szolgáltatásként kiszámlázásra kerülnek a tantermi oktatások napjain a szünetekben biztosított frissítők valamint az ebéd költségei 22 € + áfa napi egységáron.)
Kiknek ajánljuk: 

Ezt a képzést első sorban azoknak javasoljuk, akik egyáltalán nem ismerik az Excelt, vagy hosszú időn keresztül nem használták, de egy új munkakör betöltéséhez szükséges a program ismerete.

Oktatási modulok: 

A tanfolyamon függvényei: SZUM (SUM), ÁTLAG (AVERAGE), ÁTLAGA (AVERAGEA), MAX (MAX), MAX2 (MAXA), MIN (MIN), MIN2 (MINA), DARAB (COUNT), DARAB2 (COUNTA), DARABÜRES (COUNTBLANK), INDEX (INDEX), HOL:VAN (MATCH), FKERES (VLOOKUP), VKERES (HLOOKUP), MA (TODAY), MOST (MOW), NAP (DAY), HÓNAP (MONTH), ÉV (YEAR), HÉT.NAPJA (WEEKDAY), HÉT.SZÁMA (WEEKNUM), HA (IF). gyedi igények alapján lehetőség van további függvények bemutatására.

Időtartam: 
3 nap
Előfeltétel: 
A képzés előfeltétele a megfelelő Windows operációs rendszer ismerete, a dokumentumok megnyitási és mentési műveleteinek a rutinos használata.
Megjegyzés: 

A tanfolyam lezárása: TEQUA tanúsítvány a sikeresen vizsgázóknak A képzés díja 260€. Az árak Áfa nélkül, Euro-ban értendőek. Az árfolyam, a számla kiállítás napján érvényes MNB Euro deviza közép árfolyama alapján kerül meghatározásra.

További információ: